მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 28 » წითელი ყურძნის კისელი
20:46
წითელი ყურძნის კისელი


წითელი ყურძნის კისელი

 

მასალა:

400 მლ. წითელი ყურძნის წვენი

150გრ. შაქარი

50გრ. კარტოფილის ფქვილი

1გრ. ლიმონის მჟავა

0,5 . წყალი

ლიმონის ცედრა.

მომზადება:

წითელი ყურძნის წვენი (''ადესა'', ''საფერავი'') ჩავასხათ ჭურჭელში, გავაზავოთ ცხელი წყლით, დავამატოთ შაქარი, ლიმონის მჟავა და ლიმონის ცედრა, გავწუროთ, წამო-ვადუღოთ, დავამატოთ გახსნილი კარტოფილის ფქვილი, ისევ წამოვადუღოთ, ჩამოვასხათ ჭიქებში, გავაცივოთ.

კატეგორია: სასმელები | ნანახია: 1815 | დაამატა: natia | ტეგები: წითელი ყურძნის კისელი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: