მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 26 » წითელი მოცხარის მურაბა
13:28
წითელი მოცხარის მურაბა


წითელი მოცხარის მურაბა

 

მასალა:

წითელი მოცხარი 1კგ.

შაქარი 1კგ.

წყალი 0,5 .

მომზადება:

მოცხარი გავასუფთავოთ, მოვაცალოთ წინა და უკანა ნაწილი, გავრეცხოთ ისე რომ არ დავაზიანოთ. ქვაბში ჩავყაროთ მოცხარის ნახევარი, მოვაყაროთ შაქარი, შემდეგ დავამატოთ დარჩენილი მოცხარი და შაქარი. ქვაბი შევარყიოთ დროდადრო, რათა შაქარი თანაბრად განაწილდეს. გავაჩეროთ რამოდენიმე საათი ცივ ადგილას, შემდეგ დავასხათ ნახევარი ჭიქა (ცივი) წყალი და დავდგათ ქვაბი დაბალ ტემპერატურაზე. შაქარი უნდა გადნეს და მურაბამ უნდა დაიწყოს დუღილი. მურაბა დიდი ხანი არ ვადუღოთ, რადგან მოცხარი ჩაიშლება.

კატეგორია: მურაბები/ჯემები | ნანახია: 4434 | დაამატა: natia | ტეგები: წითელი მოცხარის მურაბა | რეიტინგი: 3.5/2
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: