მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » წითელი ჭარხლის ფხალი
16:46
წითელი ჭარხლის ფხალი


წითელი ჭარხლის ფხალი

 

მასალა:

წითელი ჭარხლის ფოთოლი 1კგ.

ნიგოზი 100გრ.

ხმელი სუნელები თითო ჩ/კ.

მწვანილი თითო კონა

ძმარი, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

გარჩეული და გარეცხილი წითელი ჭარხლის ფოთლები ჩავყაროთ მდუღარე წყალში ისე, რომ ოდნავ იფარებოდეს და მოვხარშოთ. როდესაც მოიხარშება, გავაგრილოთ და გავწუროთ. გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში ან დავკეპოთ. დანაყილ ნიგოზს შევურიოთ წმინდად დაჭრილი მწვანილი (ქინძი და კამა), მარილი, წიწაკა და გავხსნათ ძმარში. ეს საკმაზი შევურიოთ დაკეპილ ჭარხლის ფოთოლს და კარგად ავზილოთ. ზემოდან მოვაყაროთ ბროწეულის მარცვლები.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 4059 | დაამატა: natia | ტეგები: წითელი ჭარხლის ფხალი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: