თევზის ფილე კარტოფილით და პომიდორით
მასალა:
თევზის ფილე 500გრ.
კარტოფილი 1კგ.
პომიდორი 350გრ.
ყველი 100გრ.
მაიონეზი, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
თევზის ფილე დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი წიწაკა
და გავაჩეროთ 15–20 წუთი. კარტოფილი გავასუფთავოდ და დავჭრათ მრგვალად.პომიდორიც
დავჭრათ მრგვალად. ყველი გავხეხოთ. გამოსაცხობ ფორმაზე მოვათავსოთ დაჭრილი
კარტოფილის ნახევარი, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, კარტოფილზე მოვათავსოთ თევზის
ფილე, თევზზე მოვათავსოთ პომიდორი, პომიდორზე მოვათავსოთ დარჩენილი კარტოფილი,
მოვაყროთ ცოტა მარილი, წავუსვათ მაიონეზი, მოვაყაროთ ყველი და შევდგათ აირღუმელში.
ვაცხოთ 180* ტემპერატურაზე მომზადებამდე (დაახლოებით 40 წუთი). მომზადების შემდეგ
დავჭრათ სასურველი ზომის ნაჭრებად და გავაფორმოთ პომიდორით და მწვანილით.
|