მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 17
სტუმარი: 17
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 31 » თევზი „ტარტას“ სოუსით
21:38
თევზი „ტარტას“ სოუსით


თევზი „ტარტას" სოუსით

მასალა:

თევზის ფილე ორაგული ან სხვა 500გრ.

კვერცხი 1ც.

დაფქვილი ორცხობილა (სუხარი) ამოსავლებად

მცენარეული ზეთი შესაწვავად

წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

 

სოუსი:

მაიონეზი 7ს/კ.

პიკელებული ან დამარილებული კიტრი 100გრ.

ნიორი 2 კბილი

კამა გემოვნებით.

 

მომზადება:

თევზი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად. კვერცხი ავთქვიფოთ, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და ამოვავლოთ თევზის ნაჭრები, შემდეგ ნაჭრები ამოვავლოთ დაფქვილ ორცხობილაში (სუხარში) და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან. კიტრი დავჭრათ წვრილად, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი კამა, დანაყილი ნიორი, მოვასხათ მაიონეზი და კარგად ავურიოთ. მომზადებული სოუსი მოვათავსოთ შემწვარი თევზის ნაჭრებზე და გავაფორმოთ მწვანილით.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 1547 | დაამატა: natia | ტეგები: თევზი „ტარტას“ სოუსით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: