მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 14
სტუმარი: 14
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 31 » თევზი პირშუშხას სოუსით
21:34
თევზი პირშუშხას სოუსით


თევზი პირშუშხას სოუსით

 

მასალა:

თევზის ფილე (ორაგული და ა.შ.) 300გრ.

კვერცხი 1ც.

ფქვილი ამოსავლებად

 მცენარეული ზეთი შესაწვავად

გემოვნებით.

 

სოუსი:

პირშუშხა 50გრ.

ხახვი 100გრ.

ნაღები 200 მლ.

ფქვილი 1ს/კ.

მარილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

თევზი ამოვავლოთ ფქვილში, შემდეგ ამოვავლოთ ათქვეფილ, მარილმოყრილ კვერცხში, შემდეგ კვლავ ამოვავლოთ ფქვილში და შევწვათ ზეთში ორიოვე მხრიდან. მომზადების შემდეგ თევზი მოვათავსო თეფშზე და მოვასხათ სოუსი. (გავაფორმოთ მწვანილით)

 

სოუსის მომზადება:

ხახვი დავჭრათ წვრილად და შევწვათ ზეთში, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი პირშუშხა, 2–3 ს/კ. წყალი და ვთუშოთ 2–3 წუთი, დავამტოთ ნაღები ავურიოთ, შემდეგ დავამატოთ ფქვილი, მოვაყაროთ მარილი კარგად ავურიოთ და მივიყვანოთ ადუღებამდე (მაგრამ არ ავადუღოთ) ბოლოს სოუსი ჩავასხათ ბლენდერში და დავაბლენდეროთ.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 1690 | დაამატა: natia | ტეგები: თევზი პირშუშხას სოუსით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: