მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 10
სტუმარი: 10
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 28 » თაფლუჭი ღვინით
20:54
თაფლუჭი ღვინით


თაფლუჭი ღვინით

 

მასალა:

1. წითელი მშრალი ღვინო

150გრ. თაფლი

1 მწიკვი დარიჩინი

1 მწიკვი მიხაკი

1 მწიკვი მუსკატი.

მომზადება:

ღვინო და თაფლი წამოადუღეთ. დაუმატეთ სანელებლები და დადგით 30 წთ. სასმელი გაწურეთ. სუფრასთან მიიტანეთ ცხლად შაქარლამასთან ან სხვა ნამცხვართან ერთად.

კატეგორია: სასმელები | ნანახია: 1959 | დაამატა: natia | ტეგები: თაფლუჭი ღვინით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: