მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 20
სტუმარი: 20
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ტყლაპი
22:16
ტყლაპი


ტყლაპი

 

ტყლაპი შეგვიძლია გავაკეთოთ ტყემლის, ღოღნოშოს ან ქლიავისაგან. ნაყოფი მოვხარშოთ, გადავიტანოთ თუშფალანგზე, წვენი სულ რომ ჩამოიწურება, მასა გავხეხოთ, კურკები ამოვაცალოთ, შემდეგ მიღებული მასა გადავიტანოთ ფიცარზე, ხელით გავასწოროთ და მზეზე გავაშროთ ჯერ ერთი მხრიდან, მერე მეორე მხრიდან. დარჩენილი წვენი ცეცხლზე დავდგათ, ვადუღოთ შესქელებამდე, დავუმატოთ დანაყილი წიწაკის და ქინძის თესლი, ნიორი, ომბალო. გამშრალი ტყლაპი ამოვავლოთ გამზადებულ წვენში, ხელახლა გავაშროთ მზეზე, ასე მოვიქცეთ 3–4 ჯერ, ასეთივე წესით მზადდება ტყლაპი შინდისა და ჭანჭურისაგან.

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 2885 | დაამატა: natia | ტეგები: ტყლაპი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: