მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 20
სტუმარი: 20
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 28 » ტრიუფელები
22:51
ტრიუფელები


ტრიუფელები

 

მასალა:

500გრ. შაქრის პუდრა

200გრ. რძის ფხვნილი.

200გრ. კარაქი

50–60გრ. კაკაო.

მომზადება:

ავურიოთ რძის ფხვნილი და კაკაო, შევინახოთ კაკაო 3-4 კოვზი (ამოსაგუნდავებლად). გავთქვიფოთ კარაქი და შაქრის პუდრა. ეს ორი მასა შევაერთოდ და მოვზილოთ. შეიძლება ცოტა კარაქის დამატება მოგვიწიოს, მივცეთ მოგრძო ფორმა (ძეხვივით), მოვაჭრათ ნაჭრები და მივცეთ ტრიუფელის ფორმა, ამოვაგუნდაოთ რძის–კაკაოს ფხვნილში. შევდოთ საყინულეში 40 წუთით, მერე შეიძლება გადავიტანოთ თეფშზე და მივირთვათ.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 2008 | დაამატა: natia | ტეგები: ტრიუფელები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: