ტრიუფელები
მასალა:
500გრ. შაქრის პუდრა
200გრ. რძის ფხვნილი.
200გრ. კარაქი
50–60გრ. კაკაო.
მომზადება:
ავურიოთ რძის ფხვნილი და კაკაო, შევინახოთ კაკაო 3-4 კოვზი (ამოსაგუნდავებლად).
გავთქვიფოთ კარაქი და შაქრის პუდრა. ეს ორი მასა შევაერთოდ და მოვზილოთ. შეიძლება
ცოტა კარაქის დამატება მოგვიწიოს, მივცეთ მოგრძო ფორმა (ძეხვივით), მოვაჭრათ
ნაჭრები და მივცეთ ტრიუფელის ფორმა, ამოვაგუნდაოთ რძის–კაკაოს ფხვნილში. შევდოთ
საყინულეში 40 წუთით, მერე შეიძლება გადავიტანოთ თეფშზე და მივირთვათ.
|