მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 26 » ტყლაპის საწებელი
00:04
ტყლაპის საწებელი


ტყლაპის საწებელი

 

მასალა:

ტყლაპი 100გრ.

ქინძი, ნიორი, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ტყლაპი დახიეთ პატარპატარა ნაჭრებად, ჩაყარეთ მომინანქრებულ ჭურჭელში, დაასხით იმდენი მდუღარე წყალი, რომ დაიფაროს, დაახურეთ თავსახური და ასე გააჩერეტ რამდენიმე საათი, შემდეგ კარგად ამოლესეთ, გადაიტანეთ საცერზე, გახეხეთ, დაუმატეთ დანაყილი ქინძი, წიწაკა, ნიორი, მარილი და კარგად აურიეთ.

კატეგორია: საწებლები/სოუსები | ნანახია: 1483 | დაამატა: natia | ტეგები: ტყლაპის საწებელი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: