მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 18
სტუმარი: 18
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 28 » ტორტი–ნაყნი ხილით
21:52
ტორტი–ნაყნი ხილით


ტორტინაყნი ხილით

 

მასალა:

ვანილის ნაყინი 0,5კგ.

კივი 3.

ატამი 1.

შაქარის პუდრა  2/.

მომზადება:

კივი გავთალოთ და დავჭრათ მრგავლ ნაჭრებად. ატამს ამოვაჭრათ გული (კანი არ გავაცალოთ) და დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად. სასურველი ფორმა დავასველოთ ცოტა წყალით, ფორმის მთლიან ზედაპირს მოვაყაროთ შაქარი შემდეგ კი ფორმის კედლებზე და ძირში მოვაწყოთ ხილის ნაჭრები, ზევიდან მოვათავსოთ დარბილებული ნაყინი, მოვუსწოროთ ზედაპირი და შევდგათ საყინულეში 5–6 საათით. აღნიშნული დროის გასვლის შემდეგ ფორმა გამოვიღოთ საყინულიდან, ჩავდოთ რამოდენიმე წამით ცხელ წყალში და გადმოვაბრუნოთ ტორტი თეფშზე.

კატეგორია: ტორტები | ნანახია: 2044 | დაამატა: natia | ტეგები: ტორტი–ნაყნი ხილით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: