მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 15
სტუმარი: 15
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » ტიბეტური ჩაი
17:49
ტიბეტური ჩაი


ტიბეტური ჩაი

 

მასალა:

0,5 . რძე

0,5 . წყალი

10. მიხაკი

10. ილი

0,5 /. გამშრალი ჯანჯაფილი

0,5 /. ჯავზი

2 /. მწვანე ჩაი

1 /. შავი ჩაი

შაქარი გემოვნებით.

მომზადება:

წყალი ავადუღოთ, ჩავყაროთ დაფქული მიხაკი, ილის მარცვლები, ჯანჯაფილი და მწვანე ჩაი. 1 წუთის დუღილის შემდეგ დავასხათ რძე და ჩავაყაროთ შავი ჩაი. როდესაც ჩაი ადუღდება, ჩავამატოთ ჯავზი და როცა კვლავ ადუღდება, გადმოვდგათ ცეცხლიდან. ჩაი მივირთვათ 5 წუთის შემდეგ, სურვილისამებრ დავამატოთ შაქარიც. ტიბეტელები თვლიან, რომ ეს სასმელი ადამიანს ენერგიას მატებს და გვირჩევენ უზმოზე, შაქრის გარეშე დავლიოთ.

კატეგორია: ჩაი | ნანახია: 1643 | დაამატა: natia | ტეგები: ტიბეტური ჩაი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 1
1 ნინო სულაძე  
0
საინტერესოა, გავსინჯავ აუცილებლად. ყველა ინგრედიენტი სასარგებლოა.

სახელი *:
Email *:
კოდი *: