მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 12
სტუმარი: 12
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » სვანური მარილი
23:52
სვანური მარილი


სვანური მარილი

 

მასალა:

1 ჭიქა უცხო სუნელი

1 ჭიქა ქინძი

1/2 ჭიქა კამა

1/2 ჭიქა ყვითელი ყვავილი

250 გრ. გატარებული ნიორი

1/2 ჭიქა წიწაკა

1 კგ მარილი და რაც მთავარია, მთის ძირა (სვანეთში დაკრეფილი).

მომზადება:

ნიორი გემოვნებით, ზოგი მეტს უმატებს, ზოგი ნაკლებს (აქედან, მშრალი და სველი მარილი). სუნელები, ყველაფერი წვრილად დაფქვილი უნდა იყოს. მარილი უმჯობესია მსხვილი გამოვიყენოთ და ეს ყველაფერი კარგად ავურიოთ ერთმანეთში. შემდეგ კი გავატაროთ წვრილ ბადიან საკეპ მანქანაში ორჯერ.

კატეგორია: საწებლები/სოუსები | ნანახია: 4327 | დაამატა: natia | ტეგები: სვანური მარილი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: