მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 5
სტუმარი: 5
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » სუპი თათარიახნი
23:24
სუპი თათარიახნი


სუპი თათარიახნი

 

მასალა:

საქონლის მკერდი 500გრ. 

სტაფილო 1ც. 

ხახვი 1 თავი 

დაფნის ფოთოლი 1–2ც.

ნიახური, ოხრახუში, კამა, წიწაკა, ნიორი და მარილი  გემოვნებით.

მომზადება:

ცხიმიანი საქონლის მკერდის ნაჭერი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავჭრათ პატარა ნაჭრებად, ჩავდოთ ქვაბში, დავასხათ წყალი ისე, რომ დაიფაროს ხორცი, შემოვდგათ ცეცხლზე, მოვქაფოთ და მოვხარშოთ. ხარშვის დამთავრებამდე 30 წუთით ადრე დავამატოთ რგოლებად დაჭრილი სტაფილო, ოხრახუშისა და ნიახურის "თაიგული" (ერთად შეკრულ ორ-ორი ღერი მწვანილი), დაფნის ფოთოლი, წიწაკა და მარილი.  მაგიდასთან მიტანის წინ სუპს მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში. დანაყილი ნიორი მივიტანოთ ცალკე. მისაყოლებლად რეკომენდირებული ღვინო: ტრადიციული წესით დაყენებული რქაწითელი. არაყთანაც მიდის.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 8498 | დაამატა: natia | ტეგები: სუპი თათარიახნი | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: