მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 23 » სწორი კვების ძირითადი პრინციპები
18:29
სწორი კვების ძირითადი პრინციპები


სწორი კვების ძირითადი პრინციპები

 

დაიცავით ზომიერებაუმჯობესია ჭამოთ ცოტა და სასარგებლო საკვები, ვიდრე ბევრი და უსარგებლო. მაგალითად, უკეთესია მიირთვათ ახალი თევზის ერთი ნაჭერი ვიდრე დაკონსერვებული ხორცი ან კარტოფილი.

უმჯობესია პროდუქტები მოხარშოთ ორთქლზე, ვიდრე ზეთში შეწვათ, რადგან შეწვისას გამომუშავდება კანცეროგენები და ქრება ვიტამინები და მიკროელემენტები.

ჭამეთ მხოლოდ დაღერღილი ხორბლის პური.

საჭმელი უნდა მიიღოთ არანაკლებ 4 საათში ერთხელ.

მიიღეთ ბევრი სითხე. Uუშაქრო ჩაი, წყალი, უშაქროდ მოხარშული კომპოტები და არა კონსერვანტებით გაჯერებული ხელოვნური და შეფერადებული გაზიანი წყლები.

არ ჭამოთ გვიან ღამით (არა უგვიანეს 7 საათისა).

საკვებად გამოიყენეთ მხოლოდ ახალი პროდუქტი _ ბოსტნეული, ხილი, კენკრა, ახალი თევზი, ხორცი თაფლი, მარცვლეული და არა ქარხნული წესით დამზადებული ძეხვეული, კონსერვები, ფარში, ყველი, საკონდიტრო ნაწარმი, მაიონეზი, კეჩუბი.

 

წყარო: kveba.ge

კატეგორია: სხვადასხვა | ნანახია: 1443 | დაამატა: natia | ტეგები: სწორი კვების ძირითადი პრინციპები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: