მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 26 » სოკოს მარინადი
12:07
სოკოს მარინადი


სოკოს მარინადი

 

მასალა:

2 ლიტრიანი ქილა მოხარშული სოკო

5 კბილი ნიორი

1 /. ძმარი.

 

მარინადისათვის:

1 . მდუღარე წყალი

2 /. მარილი

2-3 /. შაქარი

10 მარცვალი შავი პილპილი

2. დაფნის ფოთოლი

5-8. ბაჰარი

3-4. ალუბლის, მოცხარის ან მუხის ფოთოლი.

 

მომზადება:

სოკო გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, გავაცალკევოთ ქუდები ფეხისაგან. ქუდები მოვათავსოთ ოდნავ მარილიან ცივ წყალში და ვხარშოთ დაახლოებით 20 წუთი, ვიდრე სოკო ფსკერზე არ დაიწევს. ხარშვისას მოვხადოთ ქაფი. შემდეგ გადავწუროთ ნახარში, სოკოს დავასხათ მარინადი და კიდევ ვხარშოთ 15-20 წუთის განმავლობაში. მოხარშვამდე 5 წუთით ადრე დავუმატოთ ნიორი და ძმარი. სოკო გადავანაწილოთ ქილებში, შევავსოთ მარინადით და დავხუროთ პლასტმასის საფარებლები. შევინახოთ გრილ ადგილას.

კატეგორია: მწნილები/მარინადები | ნანახია: 2050 | დაამატა: natia | ტეგები: სოკოს მარინადი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: