მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 15
სტუმარი: 15
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » სოკო კეცზე (ცეზარი)
16:42
სოკო კეცზე (ცეზარი)


სოკო კეცზე (ცეზარი)

 

მასალა:

სოკო (ნიყვი) 1კგ.

ერბო 100გრ.

სულუგუნი (ან ნებისმიერი) 200გრ.

შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

სოკო გავრეცხოთ, დავჭრათ მსხვილ ნაჭრებად, კეცზე დავდოთ ერბო, შემდეგ სოკო ერთ ფენად, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, შევდგათ 200 °С–ზე გაცხელებულ აირღუმელში დაახლოებით 10–15 წუთი. მომზადებამდე 5 წუთით ადრე სულგუნი დავჭრათ კუბიკებად და მოვაწყოთ სოკოზე, როდესაც ყველი გადნება, კეცი გამოვიღოთ აირღუმელიდან და მზადაა. (ესეთივე მეთოდით მზადდება თეთრი სოკო და შამპინიონის დიდი ქუდები (ისინი კეცზე უნდა მოვათავსოთ მოჭრილი ძირით ზევით). ყველის მაგივრად შეგვიძლია გამოვიყენოთ გატარებული ნიგოზი და ნიორი. გამოდის ძალიან გემრიელი ცხელი კერძი).

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 4661 | დაამატა: natia | ტეგები: სოკო კეცზე (ცეზარი) | რეიტინგი: 2.0/2
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: