მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » სოიო
00:32
სოიო


სოიო

 

სოიო პარკოსანი მცენარეა, მოყავთ საქართველოშიც, გამოიყენება კულინარიაში, სოიო ერთადერთი მცენარეა, რომელიც შეიცავს სრულფასოვან მცენარეულ ცილებს. ის მდიდარია ასევე ვიტამინებით, მიკროელემენტებით, ფიტოესტროგენებით, უჯრედისით. სოიოს პროდუქტები რეკომენდებულია ათეროსკლეროზის, არტერიული ჰიპერტენზიის, გულის იშემიური დაავადების, ყაბზობის, შაქრიანი დიაბეტის, სიმსუქნის, საყრდენ-მამოძრავებელი სისტემის დაავადებებისას. სოიო მდიდარია ანტიკარცენოგენებით - სიმსივნის საწინააღმდეგო ნივთიერებებით.

კატეგორია: სხვადასხვა | ნანახია: 1906 | დაამატა: natia | ტეგები: სოიო | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: