მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 31 » სილიოტკის მარინადი
22:09
სილიოტკის მარინადი


სილიოტკის მარინადი

 

მასალა:

სილიოტკა 1კგ.

ძმარი 300 მლ.

ხახვი 2ც.

ცხარე წიწაკა (პაპრიკა) და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

თევზი დავჭრათ პტარა ზომის ნაჭრებად, ჩავაწყოთ პლასტმასის ჭურჭელში, დავასხათ ძმარი და გავაჩეროთ 12 საათით ან მთელი ღამით. ხახვი დავჭრათ მრგვალად, შემდეგ შენახული თევზი გადმოვიღოთ ფორმიდან და ფენაფენად ჩავაწყოთ  პლასტმასის ჭურჭელში ჯერ თევზი, შემდეგ ხახვი, მარილი  და წიწაკა, ასე გავიმეოროთ ბოლომდი. შევახვიოთ ფოლგაში და შევდგათ მაცისვრის საყინულეში 1 დღით. სუფრაზე გატანის წინ შემოვუწყოთ მოხარშული კარტოფილი და მრგვალად დაჭრილი ხახვი. (საჭმელად ვარგისია 4–5 დღე).

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 15123 | დაამატა: natia | ტეგები: სილიოტკის მარინადი | რეიტინგი: 2.3/3
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: