მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » შოტლანდიური ჩაი
17:15
შოტლანდიური ჩაი


შოტლანდიური ჩაი

 

მასალა:

1 ჩ/კ. ჩაი

1/4 ლ. რძე

კვერცხის გული, თაფლი ან შაქარი გემოვნებით.

მომზადება:

ადუღებული რძე დავასხათ ჩაის და ხუთი წუთით გავაჩეროთ. ცალკე ავთქვიფოთ თაფლი სურვილისამებრ კვერცხის გულთან ერთად ან მის გარეშე. შემდეგ რძე გავწუროთ და შევურიოთ თაფლი (ან მისი ნარევი კვერცხის გულთან). გადავიტანოთ ჭიქაში და მივირთვათ გემრიელად. თაფლის მაგიერ შეგვიძლია ვიხმაროთ 1 ჩაის კოვზი შაქარი.

კატეგორია: ჩაი | ნანახია: 1206 | დაამატა: natia | ტეგები: შოტლანდიური ჩაი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: