მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 29 » შოკოლადის მინანქარი (გლაზური) სგუშონით
13:31
შოკოლადის მინანქარი (გლაზური) სგუშონით


შოკოლადის მინანქარი (გლაზური) სგუშონით

 

მასალა:

სგუშონი 100გრ.

შავი შოკოლადი 100გრ.

შაქარი 1 ს/კ.

კარაქი 1 ჩ/კ.

ვანილი 1ც.

მომზადება:

სგუშონი ჩავასხათ პატარა ჭურჭელში, დავამატოთ დატეხილი შოკოლადი, შაქარი და დავდგათ გაზქურაზე, როდესაც ადუღდება გადმოვდგათ გაზქურიდან, ავურიოთ ვანილი და კარაქი. (ტორტზე ან ნამცხვარზე მოვასხათ გაგრილებული ფორმით). თუ გლაზური ძალიან სქელი გამოვიდა შეგვიძლია დავუმატოთ ადუღებული რძე.


II ვარიანტი:

კაკო 2–3ს/კ.

პურის ფქვილი 1ს/კ.

შაქარი 0,5 ჭიქა

რძე 5ს/კ.

კარაქი 50გრ.

ვანილი გემოვნებით.

 

III ვარიანტი:

რძე 3 ს/კ.

შაქარი 3 ს/კ.

კაკაო 3 ს/კ.

კარაქი 50გრ.

ვანილი გემოვნებით.


IV ვარიანტი:

შაქარი 5 ს/კ.

არაჟანი 5 ს/კ.

კაკაო 3 ჩ/კ.

კარაქი 30გრ.

ვანილი გემოვნებით.


მომზადება:

II ვარიანტი:

პურის ფქვილს დავამატოთ კაკაო, შაქარი, რძე, დავდგათ გაზქურაზე, განუწყვეტლივ ვურიოთ და ვადუღოთ შესქელებამდე, შემდეგ გადმოვდგათ გაზქურიდან, გავაცივოთ და ავურიოთ კარაქი და ვანილი. (თუ გვსურს გლაზური უფრო სქელი გამოვიდეს შეგვიძლია პურის ფქვილი კიდევ  დავამატოთ).

 

III ვარიანტი:

შაქარს დავამატოთ კაკო, რძე, დავდგათ გაზქურაზე და ვადუღოთ შესქელებამდე, შემდეგ გადმოვდგათ გაზქურიდან ავურიოთ კარაქი და ვანილი.

 

IV ვარიანტი:

შაქარს შევურიოთ კაკაო, დავამატოთ არაჟანი, კარაქი, დავდგათ გაზქურაზე,   განუწყვეტლივ ვურიოთ და ვადუღოთ შესქელებამდე, დუღილის ბოლოს დავამატოთ ვანილი, კარგად ავურიოთ, შემდეგ გადმოვდგათ გაზქურიდან გავაცივოთ და გამოვიყენოთ.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 9914 | დაამატა: natia | ტეგები: შოკოლადის გლაზური სგუშონით | რეიტინგი: 3.5/2
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: