მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 28 » შოკოლადის მაფინი
23:26
შოკოლადის მაფინი


შოკოლადის მაფინი

 

მასალა:

2 ჭ. ფქვილი თავისით რომ ფუვდება (self raising)

1/2 ჭ. კაკაო

1 ჩ/კ. გამაფხვიერებელი

3/4 ჭიქა რძე

125გრ. კარაქი

2ც. კვერცხი

1 ჭიქა ყავისფერი შაქარი

2 შეკვრა ვანილი

100გრ. მდნარი შოკოლადი (კუვერტურა ფილა)

მწკივი მარილი.

მომზადება:

ღრმა ჯამში ერთმანეთს შევურევთ ფქვილს, გამაფხვიერებელს, მარილს, ვანილს და კაკაოს. მიქსერით კარგათ ვთქვიფავთ კარაქს და შაქარს. ვამატებთ კვერცხს, სათითაოდ.შემდეგ ვურავთ მშრალ ფქვილის ნარევს და რძეს.ბოლოს ვაყრით დაჭრილ ან გახეხილ შოკოლადს (ან შინაურ პრალინას) და ნელა მოვურევთ. ვათავსებთ ფორმებში, ფორმებს 2/3-ზე ვავსებთ. ღუმელს გავახურებთ და 160 გრადუსზე ვაცხობთ მაფინებს 20-25\'. მზას გამოვიღებთ, გავაჩერებთ ცოტა ხნით რომ გაგრილდეს მერე კი მივირთმევთ.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 2325 | დაამატა: natia | ტეგები: შოკოლადის მაფინი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: