შოკოლადის კრემი ნიგვზით
მასალა:
რძე 0,5 ლ.
კაკაო 4 ს/კ.
შაქარი 1,5 ჭიქა
პურის ფქვილი 4 ს/კ.
ქარაქი 150 გრ.
ნიგოზი 150 გრ.
მომზადება:
ფქვილს დავამატოთ
კაკაო, შაქარი დავასხათ რძე, კრგათ ავურიოთ, დავდგათ გაზქურაზე და განუწყვეტლივ
ვურიოთ, შემდეგ დავამატოთ დაჭრილი ნიგოზი და ავურიოთ, ადუღების შემდეგ გადმოვდგათ
გაზქურიდან, გავაცივოთ და სუფრაზე მიტანის წინ მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.
|