მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 8
სტუმარი: 8
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 29 » შოკოლადი სგუშონით
14:24
შოკოლადი სგუშონით


შოკოლადი სგუშონით

 

მასალა:

თეთრი შოკოლადი 400გრ.

სგუშონი 1 ქილა.

მომზადება:

შოკოლადის ნახევარი (200გრ) გავადნოთ წყლის აბაზანაზე, შემდეგ ფორმებში (შეგვიძლია გამოვიყენოთ წყლის გასაყინი ფორმა) გამდნარი შოკოლადი წავუსვათ 1–2 მმ სისქის ფენებად და შევდგათ საყინულეში 1–2 საათით, შემდეგ გამოვიღოთ საყინულიდან და თითოეულ შოკლადიან ფორმაში კოვზის საშუალებით ჩავასხათ სგუშონი და შევდაგათ საყინულეში 1–2 საათით. შემდეგ გავადნოთ დარჩენილი შოკოლადი, გამოვიღოთ ფორმა საყინულედან და თითოეულს წავუსვათ თავზე კოვზით შოკოლადი და კვლავ შევდგათ საყინულეში რამოდენიმე საათი.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1736 | დაამატა: natia | ტეგები: შოკოლადი სგუშონით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: