მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » შემწვარი გოჭი იმერული ყველის ფარშით
23:26
შემწვარი გოჭი იმერული ყველის ფარშით


შემწვარი გოჭი იმერული ყველის ფარშით

 

მასალა:

გოჭი 1ც. 

გოჭის გულ-ღვიძლი და კუჭი

იმერული ყველი 750გრ. 

ტარხუნა, პიტნა, მარილი გემოვნებით.

მომზადება: 

გამოშიგნულ და გარეცხილ გოჭს, გარედან და შიგნიდან ოდნავ მოვაყაროთ მარილი.

ფარშის მომზადება: გოჭის გულ-ღვიძლი და კუჭი, მოვხარშოთ ნახევრად მზადყოფნამდე და წვრილად დავჭრათ. დავამატოთ დაჭრილი იმერული ყველი, წვრილად დაჭრილი ტარხუნა და პიტნა, მოვაყაროთ მარილი და კარგად გადავურიოთ ერთმანეთში. ფარშით ამოვავსოთ გოჭის მუცელი, გავკეროთ მაგარი ძაფით. გოჭი დავდოთ ტაფაზე ზურგით ზევით და შევდგათ ქურაში. შეწვის პროცესში პერიოდულად მოვასხათ ცხიმი, რომელიც მისგან გამოიყოფა და ზედაპირზე წავუსვათ კარაქი. გოჭის მზადყოფნის განსაზღვრისთვის საჭიროა მისი ზედაპირი ჩავჩხვლიტოთ ჩანგლით, თუ ხორცი მზადაა, ჩანგალი ჩაერჭობა ადვილად და თანაბრად, ხოლო გამოსული წვენი გამჭვირვალე იქნება.

მაგიდასთან მიტანის წინ შემწვარ გოჭს ამოვაცალოთ ძაფი.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 2188 | დაამატა: natia | ტეგები: შემწვარი გოჭი იმერული ყველის ფარშით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: