მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » შემწვარი წიწილები
21:59
შემწვარი წიწილები


შემწვარი წიწილები

 

მასალა:

2ც. წიწილა

3 ს/კ. ერბო

1 ს/კ. ფქვილი

2 ჩ/ჭ. პომიდვრის წვენი

100გრ. ხახვი

ქინძი მოსაყრელად

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

წიწილები შევწვათ ტაფაზე და ზედ ცოტა ერბო მოვასხათ. წვრილად დაჭრილი ხახვიორ სუფრის კოვზ ერბოში მოვხრაკოთ ქვაბში, შემდეგ დავასხათ 2 ჩაის ჭიქა ახალი პომიდვრიდან გამოწურული წვენი, ვადუღოთ 10 წუთს, შევადუღოთ ერბოში მოშუშული 1 სუფრის კოვზი ფქვილი. წვენი დავასხათ ლანგარზე, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ქინძი, ირგვლივ მოვუწყოთ წიწილის ხორცი და მივიტანოთ სუფრაზე.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1327 | დაამატა: natia | ტეგები: შემწვარი წიწილები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: