შემწვარი წიწილები
მასალა:
2ც. წიწილა
3 ს/კ. ერბო
1 ს/კ. ფქვილი
2 ჩ/ჭ. პომიდვრის წვენი
100გრ. ხახვი
ქინძი მოსაყრელად
მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
წიწილები შევწვათ ტაფაზე და ზედ ცოტა ერბო მოვასხათ. წვრილად დაჭრილი
ხახვიორ სუფრის კოვზ ერბოში მოვხრაკოთ ქვაბში, შემდეგ დავასხათ 2 ჩაის ჭიქა ახალი პომიდვრიდან
გამოწურული წვენი, ვადუღოთ 10 წუთს, შევადუღოთ ერბოში მოშუშული 1 სუფრის კოვზი
ფქვილი. წვენი დავასხათ ლანგარზე, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ქინძი, ირგვლივ
მოვუწყოთ წიწილის ხორცი და მივიტანოთ სუფრაზე.
|