მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 30 » შემწვარი თევზის ფილე
11:40
შემწვარი თევზის ფილე


შემწვარი თევზის ფილე

 

მასალა:

თევზის ფილე 500გრ.

მცენარეული ზეთი, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

 

ამოსავლები:

კვერცხი 3ც.

რძე 200 მლ.

პურის ფქვილი 200გრ.

მარილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

თევზის ფილე დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და გავაჩეროთ 30 წუთი.

 

 ამოსავლების მომზადება:

კვერცხი ავთქვიფოთ მარილთან ერთად, დავამატოთ რძე,  ავურიოთ,შემდეგ დავამატოთ ფქვილი და ისევ ავურიოთ. თევზის ნაჭრები ამომვავლოთ მომზადებულ მასაში და შევწვათ ტაფაზე დიდი რაოდენობით გაცხელებულ მცენარეულ ზეთში, ორივე მხრიდან, ოქროსფერი ფერის მიღებამდე. (დაახლოებით 5–7 წუთი). (სასურველია თევზის ნაჭრები შევწვათ პატარა პორციებად, რათა ნაჭრები ერთმანეთს არ მიეკროს). მომზადების შემდეგ გავაფორმოთ სურვილისამებრ.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 4789 | დაამატა: natia | ტეგები: შემწვარი თევზის ფილე | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: