შემწვარი ანანასი
მასალა:
ნახევარი
ჭიქა რძე
კვერცხი
2ც.
შაქარი
1ს/კ.
კონსერვირებული
ანანასი (ბეჭდისებური)
პურის
ფქვილი 4ს/კ.
ცოტა
მარილი
შაქრის
პუდრა თავზე მოსაყრელად
კარქი
შესაწვავად.
მომზადება:
კვერცხი
ავთვიფოთ შაქართან და მარილთან ერთად, დავამტოთ რძე, ფქვილი და კარგად ავურიოთ. ანანასის რგოლები კარგად გავაშროთ, ამოვავლოთ ცომში და შევწვათ კარქში ორივე მხრიდან. შეწვის შემდეგ გავაცივოთ და მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.
|