მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 29 » შემწვარი ანანასი
14:56
შემწვარი ანანასი


შემწვარი ანანასი

 

მასალა:

ნახევარი ჭიქა რძე

კვერცხი 2.

შაქარი 1/.

კონსერვირებული ანანასი (ბეჭდისებური)

პურის ფქვილი 4/.

ცოტა მარილი

შაქრის პუდრა თავზე მოსაყრელად

კარქი შესაწვავად.

მომზადება:

კვერცხი ავთვიფოთ შაქართან და მარილთან ერთად, დავამტოთ რძე, ფქვილი და კარგად ავურიოთ. ანანასის რგოლები კარგად გავაშროთ, ამოვავლოთ ცომში და შევწვათ კარქში ორივე მხრიდან. შეწვის შემდეგ გავაცივოთ და მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1621 | დაამატა: natia | ტეგები: შემწვარი ანანასი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: