მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 17
სტუმარი: 17
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » შებოლილი სულუგუნი
20:45
შებოლილი სულუგუნი


შებოლილი სულუგუნი

 

სულუგუნი მეგრული სამზარეულოს განსაკუთრებული კერძია. იგი მზადდება  ამოსული ჭყინტი ყველისაგან.  ჭყინტ ყველს დაჭრიან თხელ ნაჭრებად და ჩაყრიან მდუღარეში. ერთი-ორი წუთის შემდეგ გადმოიღებენ მასას და მოზელენ. მიიღება სულუგუნი. სულუგუნს მოაყრიან მარილს და რამოდენიმე დღე აჩერებენ მარილში. ამის შემდეგ ააცმევენ თოკზე და დაკიდებენ შუა ცეცხლის თავზე გამოსაშრობად. სადაც შეიბოლება და ღებულობს სასიამოვნო კვამლის გემოს.

კატეგორია: რძის ნაწარმი | ნანახია: 1958 | დაამატა: natia | ტეგები: შებოლილი სულუგუნი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: