მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » შჩი ქართულად
18:18
შჩი ქართულად


შჩი ქართულად

 

მასალა:

ხორცი საქონლის ხორცი  250 გრ.

კომბოსტო  400 გრ.

სულუგუნი ყველი  50გრ.

სოსისი  1-2.

გახეხილი მუსკატი 1 მწკივი

მშრალი თეთრი ღვინო  1/2 ჭიქა

მარილი  გემოვნებით.

მომზადება:

ხორცს დავასხათ ცივი წყალი (5 ჭიქა) და ვხარშოთ დაბალ ტემპერატურაზე მომზადებამდე. შემდეგ ხორცი ამოვიღოთ, ბულიონი კი დუშლაკზე გავწუროთ. კომბოსტო დავჭრათ, გავაცხელოთ მარილიან წყალში და ამოვიღოთ დუშლაკზე. კომბოსტო ცავდოთ ბულიონში და მოვაყაროთ გახეხილი ყველი. მოხარშული ხორცი დავჭრათ 3–4 სმ. სიგრძეზე, ჩავაწყოთ ბულიონში და ავადუღოთ. სოსისი დავჭრათ მრგვალად და ჩავაწყოთ ბულიონში, მოვაყაროთ მარილი, მუსკატი, ჩავასხათ ღვინო, ავადუღოთ და გადმოვდგათ გაზქურიდან. მომზადების შემდეგ მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1900 | დაამატა: natia | ტეგები: შჩი ქართულად | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: