მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 9
სტუმარი: 9
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » შავი ყავა
18:30
შავი ყავა


შავი ყავა

 

შავი ყავის მოსამზადებლად გირჩევთ გამოიყენოთ მხოლოდ კარგი ხარისხის ნატურალური ყავა. შეგიძლიათ შეურიოთ ერთმანეთში სხვადასხვა ჯიშის ყავა. ნედლი ყავა მოხალეთ და დაფქვით მოდუღების წინ. ყავის მოხალვისას ყურადღება უნდა მიაქციოთ, რომ არ დაწვათ მარცვლები. მათი ფერი უნდა იყოს ყავისფერ-წაბლიფერი. საერთოდ ყავის ერთი ულუფას ამზადებენ 4 /, ხოლო ორმაგ ულუფას - 8 გრამისგან. თუ სურვილი გაქვთ, რომ მოამზადოთ უფრო კარგი, უფრო ძლიერი ყავა მაშინ ულუფას უნად დაუმატოთ 5 - 10 გრამი. ყავას არ ხარშავენ, არამედ ადუღებული წყლით აყენებენ, როგორც ჩაის. ყავა აუცილებლად უნდა გამზადდეს მაგიდასთან მირთმევამდე ცხელ მდგომარეობაში.

კატეგორია: ყავა | ნანახია: 1881 | დაამატა: natia | ტეგები: შავი ყავა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: