მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 15
სტუმარი: 15
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 26 » საზამთროს მწნილი
12:32
საზამთროს მწნილი


საზამთროს მწნილი

 

ავიღოთ დაუმწიფარი პატარა საზამთროები, გული ჯერ კიდევ სულ თეთრი რომ აქვს და კურკაც არ არის ჩამოყალიბებული (დაახლოებით 1 კგ.-მდე უნდა იყოს თითო საზამთრო, უკეთესია მოზრდილი პამიდვრის ხელა როცაა, ამათ დაჭრაც არ სჭირდებათ), დავჭრათ ოთხად ან ორად, ჩავდოთ ემალირებულ ან კერამიკულ ჭურჭელში,  ფენა-ფენა დავამატოთ წითელი წიწაკა, ნიორი, დაფნის ფოთოლი, ნიახური (ბლომად), მუხის და ალუბლის ფოთლები (დიდ ჭურჭელზე 10-15 ცალი), პირშუშხას (ხრენი) ფოთლები. ადუღებულ წყალში გავხსნათ მარილი 1 ლიტრზე - 1 სუფრის კოვზი და დავამატოთჩ/კ. სახლის ძმარი, ავურიოთ და ჩავასხათ ჭურჭელში.

კატეგორია: მწნილები/მარინადები | ნანახია: 3023 | დაამატა: natia | ტეგები: საზამთროს მწნილი | რეიტინგი: 2.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: