ალუბლის საწებელი
მასალა:
3–4 კგ. ალუბალი
3 დიდი თავი ... კითხვის გაგრძელება »
აფხაზური (აჯიკა)
1კგ წითელი მწარე წიწაკა ( ... კითხვის გაგრძელება »
პამიდორის საწებელი (ქაბაბისათვის)
პამიდორის წვენი - 800 მლ ... კითხვის გაგრძელება »
მდოგვი
ადუღებული წყალი დაახლოებით 150 გრ.
მდოგვის ფხვნილი 100გრ.
ძმარი 3–4 ს/კ.
ზეთი 2 ს/კ.
natia | თარიღი: 25.08.2011 | კომენტარი (0)
ბროწეულის საწებელი (მაშარაბი)
გამოვწუროთ ბროწეული, წვენი ვადუღოთ 1 საათს. გავაცივოთ, შევკაზმოთ მარილით, წიწაკით ... კითხვის გაგრძელება »
აფხაზური (ასიძბალ _ ალუჩის საწებელი)
1 კგ. ალუჩას დაასხით იმდენი წყალი, რომ ... კითხვის გაგრძელება »
აფხაზური (ახარწვი საძბალ _ მჟავე რძის საწებელი)
... კითხვის გაგრძელება »
აფხაზური (არაშიხ საძბალ _აჯიკიანი ნიგვზის საწებელი)
აფხაზური (აპირპილ ჯიკა _ წითელი (ცხარე) აჯიკა)
მწვანილის საკაზმი
ქინძი 3 კონა
ნიორი 2 თავი