შინდის საწებელი
მასალა:
შინდი 1,5კგ.
წყალი 1 ჩ/ ... კითხვის გაგრძელება »
ახალი ტყემლის საწებელი
2 კგ. უმწიფარი ტყემალი
... კითხვის გაგრძელება »
ისრიმ–მაყვალის საწებელი
მაყვალი 500გრ.
დაუმწიფებელი ... კითხვის გაგრძელება »
სვანური მარილი
1 ჭიქა უცხო სუნელი
1 ჭიქა ... კითხვის გაგრძელება »
კოწახურის შარბათი
კოწახური 2–3კგ.
შაქარი გემოვნებით.
მომზადება:
კითხვის გაგრძელება »
ჭარხლის საწებელი
500გრ. ჭარხალი
100გრ. ღვინის ... კითხვის გაგრძელება »
ბროწეულის საწებელი ნიგვზით
10ც. ბროწეული
1/2 ... კითხვის გაგრძელება »
აჯიკა
20ც. მოზრდილი წითელი ცხარე წიწაკა
4 ... კითხვის გაგრძელება »
ქართული მწვადის საწებელი
ავიღოთ მიახლოებით 3 ლიტრი ... კითხვის გაგრძელება »
კომშის (სოუსი)
კომში 2 კილო ვხარშოთ კურკიანად, მერე გავხეხოთ წმინდა დუშფალანგზე. დავუმატოთ 1 სუფრის კოვზი ყვითელი ... კითხვის გაგრძელება »