მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » სალიანკა ქართულად
18:54
სალიანკა ქართულად


სალიანკა ქართულად

 

მასალა:

ღორის ხორცი  (რბილობი) 1 კგ.

ხახვი  250გრ.

ბულგარული წიწაკა  250გრ.

პომიდორი  250გრ.

კიტრი  250გრ.

ტომატის პასტა  100გრ.

ღორის ქონი  50გრ.

ნიორი  3-4 კბილი

ქინძი  50გრ.

ოხრახუში  50გრ.

რეჰანი  50გრ.

დაფქვილი  წიწაკა  1 /.

უცხო სუნელი 1 /.

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

გასუფთავებული ღორის ხორცი (რბილობი) დავჭრათ კუბიკებად, შევწვათ ქონში, მოვაყაროთ მარილი და წიწაკა. კიტრი გავასუფთავოთ, დავჭრათ კუბიკებად, ჩავყაროთ მარილიან წყალში და გავაჩეროთ 10–15 წუთი. მომზადებულ ღორის ხორცს და კიტრს დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, ტომატი, კუბიკებად დაჭრილი ბულგარული წიწაკა და პომიდორი, გატარებული ნიორი, წვრილად დაჭრლი მწვანილი, მოვაყაროთ დაფქვილი  წიწაკა, უცხო სუნელი, მარილი, კარგად ავურიოთ და გავაცხელოთ. გავაფორმოთ დაჭრილი ოხრახუშით.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 3097 | დაამატა: natia | ტეგები: სალიანკა ქართულად | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: