მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » სალათი ცეზარი
23:04
სალათი ცეზარი


სალათი ცეზარი

 

მასალა:

1/2ც. პური

300გრ. ქათმის ფილე

1 დიდი კონა  სალათის ფოთოლი

50გრ. ყველი

1 კბილი  ნიორი

ზეითუნის ზეთი.

 

შიგთავსისთვის:

2ც. კვერცხის გული

2 ჩ/კ. მდოგვი

1 კბილი ნიორი

2 ს/კ. ლიმონის წვენი

1 ს/კ. ძმარი

100 მლ ზეითუნის ზეთი

მარილი და წიწაკა გემოვნებით.

 

მომზადება:

სალათის ფოთლები  დავჭრათ და მოვათავსოთ ფორმაზე. შემდეგ

5 ს/კ. ზეთს ავურიოთ გატარებული ნიორი, გავაჩეროთ 15 წუთით. პური დავჭრათ საშუალო ზომის კუბიკებად და შევბრაწოთ ნივრიან ზეთში ოქროსფერი ფერის მიღებამდე. მოხარშული და შემდეგ შემწვარი ქათმის ფილე დავჭრათ პატარა კუბიკებად მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და შევწვათ ზეთში აღნიშნული მასა მოვათავსოთ სალათის ფურცლებზე,  მოვასხათ სოუსი და მოვაყაროთ გახეხილი ყველი.

 

სოუსის მომზადება:

კვერცხის გული ავთქვიფოთ მდოგვთან ერთად, დავუმატაოთ გატარებული ნიორი, ძმარი, ლიმონის წვენი, ზეთი, მარილი და წიწაკა გემოვნებით და კარგად ავურიოთ.

კატეგორია: სალათები | ნანახია: 6354 | დაამატა: natia | ტეგები: სალათი ცეზარი | რეიტინგი: 3.5/2
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: