მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 14
სტუმარი: 14
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » სალათი შემწვარი წიწაკით (მესხურად)
18:40
სალათი შემწვარი წიწაკით (მესხურად)


სალათი შემწვარი წიწაკით (მესხურად)

 

მასალა:

მწვანე ცხარე წიწაკა  1ც.

ბულგარული წიწაკა  3ც.

მზესუმზირის ზეთი  100 მლ.

თეთრი ღვინის ძმარი  1ჩ/კ.

რეჰანი  20გრ.

ნიორი  4 კბილი

დაფქვილი შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ცხარე და ბულგარული წიწაკა გავასუფთავოთ გულისაგან და დავჭრათ ჩხირისებურად. მოვთუშოთ წიწაკა აღნიშნული ზეთის ნახევარში. დარჩენილი ზეთი შევურიოთ ძმარში, დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი რეჰანი, გატარებული ნიორი, მარილი და წიწაკა. მომზადებული მასა დავასხათ მოთუშულ ცხელ წიწაკას და გავაჩეროთ 1–2 საათი. სუფრაზე გავიტანოთ ცივად.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1395 | დაამატა: natia | ტეგები: სალათი შემწვარი წიწაკით (მესხურად) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: