| 
				
			 
 
 
 სალათა „ზოლიანი"   მასალა: 300გრ. შებოლილი
ძეხვი  300გრ. კარტოფილი
 200 გრ. სტაფილო
 200გრ. ჭარხალი
 150გრ. ხახვი
 3 კბილი ნიორი მარილი,
წიწაკა, მაიონეზი გემოვნებით.   მომზადება: კარტოფილი,
სტაფილო, ჭარხალი მოვხარშოთ და გავხეხოთ. ძეხვი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, ხახვი დავჭრათ წვრილად.ნიორი გავატაროთ და ავურიოთ მაიონეზში.   სალათის
აწყობა: თითოეულ
ფენაზე გარადა ძეხვისა ვაყრით მარილს, წიწაკას და ვასხავთ მაიონეზს. სასურველ ფორმაზე მოვათავსოთ კარტოფილი, ჭარხალი, ხახვი, სტაფილო და ძეხვი. |