სალათა „ზოლიანი"
მასალა:
300გრ. შებოლილი
ძეხვი
300გრ. კარტოფილი
200 გრ. სტაფილო
200გრ. ჭარხალი
150გრ. ხახვი
3 კბილი ნიორი
მარილი,
წიწაკა, მაიონეზი გემოვნებით.
მომზადება:
კარტოფილი,
სტაფილო, ჭარხალი მოვხარშოთ და გავხეხოთ. ძეხვი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, ხახვი დავჭრათ წვრილად.ნიორი გავატაროთ და ავურიოთ მაიონეზში.
სალათის
აწყობა:
თითოეულ
ფენაზე გარადა ძეხვისა ვაყრით მარილს, წიწაკას და ვასხავთ მაიონეზს. სასურველ ფორმაზე მოვათავსოთ კარტოფილი, ჭარხალი, ხახვი, სტაფილო და ძეხვი.
|