სალათა თევზით და სუხარიკებით
მასალა:
300გრ. დაკონსერვებული
თევზი
(tuna)
1ც. თეთრი
პური
3 კვერცხი
2ც. სტაფილო
100გრ. ხახვი
მცენარეული
ზეთი შესაწვავად
მარილი,
წიწაკა, მაიონეზი გემოვნებით.
მომზადება:
პური
დავჭრათ პატარა კუბიკებად და შევბრაწოთ ზეთში, გადმოვიღოთ სასურველ ფორმაზე, დავუმატოთ გახეხილი სტაფილო, მოხარშული გახეხილი კვერცხი, წვრილად დაჭრილი ხახვი, დაკონსერვებული თევზი (ჩანგლით ასრესილი), მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, მოვასხათ მაიონეზი და კარგად ავურიოთ. გავაფორმოთ მწვანილით.
|