სალათა ქათმის ღვიძლით და პომიდორით
მასალა:
300 გრ. ქათმის
ღვიძლი
5–6 ც პატარა
პომიდორი
სალათის
ფოთოლი
4 ს/კმცენარეული
ზეთი
2 ს/კ
ძმარი
3 კბილი ნიორი
მარილი,
წიწაკა გემოვნებით.
მომზადება:
ფორმაზე
მოვათავსოთ
დაჭრილი სალათის ფოთოლი, ღვიძლი დავჭრათ პატარა ნაჭრებად შევწვათ ზეთში, შემდეგ მოვათავსოთ სალათის ფურცლებზე, მოვრთოთ შუაზე გაჭრილი პომიდორებით და მოვასხათ
სოუსი.
სოუსის
მომზადება:
ნიორი
გავატაროთ,
დავუმატოთ
ზეთი, ძმარი, მარილი წიწაკა და კარგად მოვურიოთ.
|