სალათა დაკონსერვებული ხორცით
მასალა:
200გრ. დაკონსერვებული
ხორცი
(криля)
200გრ. დაკონსერვებული
სიმინდი
3ც.
კვერცხი
100გრ. პიკელებული
კიტრი
1 კონა მწვანილი (კამა)
მარილი,
წიწაკა, მაიონეზი გემოვნებით.
მომზადება:
დაკონსერვებულ
ხორცს დავუმატოთ მოხარშული გახეხილი კვერცხი, სიმინდი, კუბიკებად დაჭრილი პიკელებული კიტრი, წვრილად დაწრილი მწვანილი, გატარებული ნიორი, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, მოვასხათ მაიონეზი და კარგად ავურიოთ.
|