მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » საქონლის ხორცის სუპი პომიდვრით
18:50
საქონლის ხორცის სუპი პომიდვრით


საქონლის ხორცის სუპი პომიდვრით

 

მასალა:

საქონლის ხორცი 1 კგ.

პომიდორი 1 კგ.

ხახვი 2-3 თავი

ნიახური  2 ძირი

სტაფილო  1.

კვერცხი  4.

დაფნის ფოთოლი 2-3.

ოხრახუში, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხორცი გავრეცხოთ, დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, დავასხათ წყალი       ვადუღოთ, მოვქაფოთ, შემდეგ დავუმატოთ ნიახური მთლიანი ძირი , დაჭრილი ხახვი, სტაფილო და ოხრახუში, მოვაყაროთ წიწაკა და ვხარშოთ დაბალ ტემპერატურაზე, ხარშვის ბოლოს დავუმატოთ დაფნის ფოთოლი. პომიდორი  გავატაროთ და გავაცხელოთ 10–15 წუთი, დავუმატოთ მომზადებულ სუპს და ავადუღოთ, შემდეგ სუპში ჩავასხათ ათქვლეფილი კვერცხი, გავაჩეროთ დამატებით 5 წუთი. გავაფორმოთ მწვანილის ფოთოლით.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 3143 | დაამატა: natia | ტეგები: საქონლის ხორცის სუპი პომიდვრით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: