მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 23 » საკვების კალორიულობა
17:41
საკვების კალორიულობა


საკვების კალორიულობა


მათთვის ვისაც მიდრეკილება აქვს სიმსუქნისკენ გადასარევია კალორიების თვლა და ისე კვება. ანუ ეს გათვლილია ყველაფრის ჭამაზე ნორმის ფარგლებში. . . 1 კილო ცხიმის წვას სჭირდება 7000 კკალ-ის ხარჯვა, ამდენის გადაჭარბება კი იწვევს მომატებას. ადამიანმა რომ დაიკლოს დღეში უნდა მიიღოს 1200-1400კალორიის ფარგლებში.


ყველაფერი გათვლილია 100გრამ უმ პროდუქტზე:

რძის ნაწარმი:

რძე აციდოფილური - 83, თხის რძე - 68, ძროხის რძე 3,5%-იანი - 64

ძროხის რძე 2,5%-იანი - 53, ძროხის რძე 1,8%-იანი - 47, ძროხის რძე 1,5%-იანი - 43, ძროხის რძე 1,0%-იანი - 41, ძროხის რძე 0,5%-იანი - 39, რძე უცხიმო - 33

რძე ცხვრის - 107, რძის ფხვნილი უცხიმო - 360

რძის ფხვნილი - 479, შესქელებული რძე უშაქრო - 131, შესქელებული რძე შაქრით 8,5%-იანი - 315, შესქელებული რძე მოხარშული - 84, რძე ლაქტოზის დაბალი შემცველობით 2,0%-იანი - 50, ნაყინი რძის - 114, ნაყინი პლომბირი - 223, ნაყინი ნაღების - 187, ნაღები 10%-იანი - 118, ნაღები 20%-იანი 205, ნაღები 30%-იანი - 287, ნაღები 9%-იანი - 107, ნადუღი - 220, იოგურტი 1,5%-იანი - 51, კეფირი 1%-იანი - 38, კეფირი 2%-იანი - 51, მაწონი - 85, არაჟანი 40%-იანი - 311, არაჟანი 20%-იანი - 210, არაჟანი 15%-იანი - 160, არაჟანი 10%-იანი - 116, ხაჭო ცხიმიანი - 226, ხაჭო ნახევრად ცხიმიანი - 156, ხაჭო უცხიმო - 86, ხაჭო დიეტური - 170, რძე შოკოლადით - 81.

ყველი:

შვეიცარიული - 346, ბელორუსის - 342, ფრანგული მოუხდელი რძის - 329

ჰოლანდიური - 357, დანიური ცისფერი ობიანი - 284, გერმანული ცისფერი ობიანი - 298, იმერული - 240, სულგუნი - 260, ქარხნის ყველი - 275, ცხვრის 50%-იანი - 298, მოხაჭოებული ცხიმის დაბალი შემცველობით - 133, მოხაჭოებული ცხიმიანი - 175, მოხაჭოებული უცხიმო - 99, ყველეული მოხაჭოებული - 305, კვერცხი მთლიანი - 60, გული - 45, ცილა - 15.


ხორცი:

ცხვრის ბარკალი - 157, ცხვრის ბეჭი - 16, ცხვრის ნეკნი - 182, ცხვრის ფილე, სუკი - 121, ძროხის მკერდი - 258, ძროხის ცხიმიანი ხორცი - 202, ძროხის ბეჭი - 182, ძროხის მჭლე ხორცი - 184, ღორის მკერდი - 439, ღორის ცხიმიანი - 336, ღორის შებოლილი ხორცი - 124, ღორის ბეჭი - 257, ღორის მჭლე ხორცი - 137

ღორის ნეკნი - 291, ღორის ყელი - 234, ხბოს ბარკალი - 108, ხბოს ბეჭი - 105, ხბოს ამონაჭერი - 94, ცხენის ფილე, სუკი - 106.

სუბპროდუქტები:

ძროხის ფილტვი - 69, ძროხის ტვინი - 121, ძროხის ღვიძლი - 114, ხბოს ღვიძლი - 96, ძროხის თირკმელი - 94, ღორის თირკმელი - 102, ძროხის გული - 87, ძროხის ენა - 112, ღორის ენა - 115.


ფრინველი:

ბატის გულ-ღვიძლი, კუჭმაჭი - 257, ინდაურის ბარკალი, თეძო - 104, ინდაურის ბარკალი, წვივი - 100, ინდაურის მკერდი, თეთრი ხორცი, ფილე - 84

ინდაურის ფრთა - 147, ინდაურის გულ-ღვიძლი, კუჭმაჭი - 129, ქათმის ღვიძლი - 92, ქათმის გული - 94, ქათმის კუჭი - 95, იხვის გულ-ღვიძლი, კუჭმაჭი - 214, წიწილის ბარკალი, თეძო - 108, წიწილის ბარკალი, წვივი - 102, წიწილის მკერდი, თეთრი ხორცი, ფილე - 86, წიწილის ფრთა - 150, წიწილის გულ-ღვიძლი, კუჭმაჭი - 139.


სხვა ცხოველების ხორცი:

კურდღლის ხორცი - 124, შვლის ხორცი - 106, ბოცვრის ხორცი - 156, კაკბის ხორცი - 98, ირმის ხორცი - 123, ხოხბის ხორცი - 143, მწყრის ხორცი - 128


ძეხვეული, შებოლილი პროდუქტები:

ბარკალი (ღორის) ლორი, შაშხი - 242, ძეხვი დიეტური - 158, ძეხვი საექიმო - 260, ძეხვი მოყვარული - 301, სოსისი რძიანი - 252, სოსისი ჩაის - 216, ცხიმიანი ძეხვეული - 322, კუპატი ძროხის - 124, კუპატი ღორის - 332, სოსისი საექიმო - 221, სოსისი ყველით - 256, სოსისი შემწვარი - 182.


თევზი:

სვია - 131, ღორჯო - 59, ნაფოტა - 238, ორაგული - 90, ლოქო, ღლავი - 107, ქამბალა, სვია - 60, კარჩხანა, გოჭა თევზი - 56, კობრი, ჭანარი - 59, ციმბირული ორაგული, კეტა - 110, კეფალი - 124, ჭიჭყინა, ქარსალა ბალტიური - 95, კაპარჭინა, დამარი - 72, ორაგული - 144, სკუმბრია - 156, სალამურა - 166, მინტაი - 45, მოივა - 159, ნავაგა - 77, ღლაპუტა, თავდიდა - 86, ნოტოტენია - 124, ქორჭილა ზღვის - 108, ქორჭილა მდინარის - 71, თართი, ზუთხი - 140, ჰალტუსი - 74, ნაფოტა - 60, საირა - 81, შპროტი, ქარსალა - 99, სარდინი - 144

ქაშაყი ატლანტიკური - 154, ქაშაყი უცხიმო - 68, სიგა - 102, სტავრიდა - 90, თინუსი - 99, გველთევზა - 140, კალმახი ზღვის - 164, კალმახი მდინარის - 97, ხეკი - 54, ქარიყლაპია, წერი - 72.


ზღვის პროდუქტები:

ხიზილალა წითელი - 251, ხიზილალა შავი - 203, კალმარი, ზღვის მოლუსკი - 75, მელანთევზი, სიპინი - 81, კიბორჩხალა, კიბო - 140, კრევეტი - 74, ორკარედი ნიჟარა - 51, მოლუსკი - 83, ასთაკვი, კიბო - 82, რვაფეხა - 73, კიბო - 79, ხამანწკა - 66.


მცენარეული ცხიმი:

მაიონეზი მაღალკალორიული - 627, მაიონეზი საშუალოდ კალორიული - 424, მაიონეზი დაბალკალორიული - 235, ზეთი არაქისის - 895, ზეთი სიმინდის - 884, ზეთი ზეითუნის - 898, ზეთი მზესუმზირის - 889, ზეთი სოიის - 878.


ცხოველური ცხიმი:

გამდნარი ძროხის ცხიმი - 871, ბატის ცხიმი - 891, კულინარიული ცხიმი - 797, ღორის გამდნარი ცხიმი - 871, ნაღების მარგარინი - 585, ნაღების კარაქი - 659, გამდნარი ნაღების კარაქი, ერბო - 779, ღორის ქონი გამდნარი - 880, დამარილებული ღორის ქონი - 778.


მარცვლოვნები:

ჰერკულესი - 355, წიწიბურა - 326, მაკარონის ნაწარმი - 321, მანანის ბურღული - 326, შვრია - 327, კანგაცლილი ქერი - 317, ფეტვი - 334, ბრინჯი - 320, ლობიო - 288, ქერი - 322.


ფქვილი:

წიწიბურასი - 330, ხორბლის II ხარისხის - 292, ხორბლის I ხარისხის - 300, ხორბლის უმაღლესი ხარისხის - 320, სიმინდისა - 325, შვრიისა - 357.


პურ-ფუნთუშეული:

ფრანგული პური, ბაგეტი - 283, სახლის ბატონი - 235, ბატონი ქატოსი - 224, რძიანი ფუნთუშა - 313, შვრიის ფუნთუშა - 304, ფეტვის ფუნთუშა - 272, სოიის ფუნთუშა - 328, ჰოთ-დოგის ფუნთუშა - 339, პური თონის - 305, პური ბოროდინული - 201, ხორბლის პური II ხარისხის ფქვილით - 220, ხორბლის პური I ხარისხის ფქვილით - 226, ხორბლის პური უმაღლესი ხარისხის ფქვილით - 233, ხორბლის პური დაცეხვილი - 188, ჭვავის პური - 214, ჭვავის პური - 239, ჭვავის ხრაშუნა კვერები - 290, სიმინდის ბურბუშელა - 366.


ბოსტნეული:

ბადრიჯანი - 21, ბარდა, ცერცვი - 52, ბოლოკი - 14, ბროკოლი - 19, ბულგარული წიწაკა - 22, გოგრა - 28, ზეთისხილი - 348, თალგამი - 26, ისპანახი - 16, კარტოფილი - 90, ახალი კარტოფილი - 36, კიტრი - 13, კომბოსტო - 24, ყვავილოვანი კომბოსტო - 22, ლობიო - 228, მწვანე ლობიო - 31, ახალი მარცვლოვანი ლობიო - 66, მარცვლოვანი გამომშრალი - 241, მჟაუნა - 21, ნიორი - 89, პომიდორი - 17, პრასი - 24, სალათის ფოთლები - 11, სატაცური - 18, სიმინდის ტარო - 56, სოიის მარცვალი - 322, სტაფილო - 27, ღანძილი - 34, ყაბაყი - 17, წიწაკა მწვანე ტკბილი - 23, წიწაკა წითელი ტკბილი - 27, ჭარხალი - 37, ჭარხლის ფოთოლი - 17, ხახვი - 25, თავიანი ხახვი - 30, ხილი და კენკრა, ალუბალი - 47, ალუჩა, ტყემალი - 38, ანანასი - 40, ასკილი - 82, ატამი - 44, ბალი - 52, ბანანი - 60, ბროწეული - 52, გარგარი - 44, გრეიპფრუტი - 35, ვაშლი - 44, ზღმარტლი - 53, თუთა - 53, კივი - 46, კომში - 30, ლეღვი - 62, ლიმონი - 21, ჟოლო - 18, მანგო - 56, მანდარინი - 32, მარწყვი - 33, მაყვალი - 44, მოცვი - 45, მოცვი წითელი - 41, მოცხარი წითელი - 32, მოცხარი შავი - 34, მსხალი - 47, ნესვი - 25, საზამთრო - 21, ფეიხოა - 46, ფინიკი - 281, ფორთოხალი - 33, ქლიავი - 45, ყურძენი - 69, შინდი - 41, ხურმა - 69.


ჩირი:

ბანანი - 260, მსხალი - 246, ქიშმიში - 277, ლეღვი - 264, გარგარი - 285, ატამი - 275, შავი ქლიავი - 227, ვაშლი - 238.


თხილეული:

არაქისი (მიწის თხილი) – 443, თხილი - 679, კაკალი - 425, ნუში - 452, ქოქოსის კაკალი - 363, წაბლი - 210.


მარცვლეული:

მზესუმზირა - 390, გოგრის თესლი - 270.


სოკო:

თეთრი სოკო - 23, არყა - 23, ვერხვის სოკო - 22, წითელქუდა - 15, ქამა - 27.


შაქარი, თაფლი:

თაფლი ნატურალური - 308, შაქარი - 405, კანფეტი, ნამცხვარი, ვაფლი/ვაფლი შოკოლადში - 435, ვაფლი შიგთავსით - 421, ზეფირი - 299, კარამელი - 362, კარამელი ხილის შიგთავსით - 348, კარამელი რძის შიგთავსით - 354, შოკოლადი - 549, შოკოლადი მარმელადით - 341, მარმელადი - 296, ტყლაპი, ხილის თათარა - 305, ნამცხვარი შოკოლადში - 444, პრიანიკი - 356, კექსი შიშმიშით - 302.


წვენები:

გარგარის - 46, ანანასის - 48, ფორთოხლის - 43, კომშის - 30, ბანანის - 60, ყურძნის - 44, ალუბლის - 45, ბროწეულის - 52, გრეიპფრუტის - 40, მსხლის - 33, მანგოს - 55, მანდარინის - 35, სტაფილოს - 43, სტაფილოსა და ფორთოხლის - 40, სტაფილოსა და ატმის - 43, სტაფილოსა და ვაშლის - 46, ლიმონის - 30, ატმის - 48, ჭარხლის - 44, ქლიავის - 48, პომიდვრის - 13, ბლის - 59, შავი მოცხარის - 53, ვაშლის - 42.


უალკოჰოლო სასმელები:

კოკა-კოლა - 42, კოკა-კოლა ლაითი - 0, ყავა უშაქრო - 0, მინერალური წყლები - 0, ხილის გაზიანი სასმელები შაქრით - 41, ხილის გაზიანი სასმელები სახარინით - 0, პეპსი-კოლა - 42, პეპსი-კოლა ლაითი - 0, ჩაი უშაქრო - 0


სხვა პროდუქტები:

მდოგვი - 172, ჟელატინი - 300, კაკაოს ფხვნილი - 373, კეტჩუპი - 102, კარტოფილის სახამებელი - 342, სხვადასხვა სუნელი - 0, მარილი - 0.

წყარო: forum.internet.ge

კატეგორია: სხვადასხვა | ნანახია: 5034 | დაამატა: natia | ტეგები: საკვების კალორიულობა | რეიტინგი: 4.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: