მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 18
სტუმარი: 18
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 28 » საახალწლო შოკოლადის ტურონი
23:06
საახალწლო შოკოლადის ტურონი


საახალწლო შოკოლადის ტურონი

 

მასალა:

200–250გრ. შოკოლადი (შავი, რძიანი ან თეთრი, შეგიძლიათ შავი და რძიანიც შეურიოთ)

30-40გრ. ნუში, ამდენივე თხილი და ქიშმიში

1 ჩ/კ. კარაქი.

მომზადება:

ნუშს დავასხათ ცხელი წყალი და გავაცალოთ კანი. შემდეგ მსუბუქად მოვხალოთ, მოვხალოთ თხილიც და გავასუფთვოთ. ორთქლზე გავადნოთ შოკოლადი, დავამატოთ კარაქი, ტურონის მოსამზადებლად, შეგვიძლია გამოვიყენოთ კექსის და პურის საცხობი ოთხკუთხედი ფორმა, რომელშიც წინასწარ ჩავაფინოთ საკვები ცელოფანი. შემდეგ გავანაწილებთ ფორმის ძირზე თხილს, ნუშს და ქიშმიშს, დავასხამთ ცხელ გამდნარ შოკოლადს და კარგად გავანაწილებთ რომ ყველაგან განაწილდეს. გაგრილებული შოკოლადი შევდგათ მაცივარში სრულ გამაგრებამდე, შემდეგ ამოვიღოთ, ცელოფანი მოვაცილოთ, დავჭერათ და მივირთვათ.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 2330 | დაამატა: natia | ტეგები: საახალწლო შოკოლადის ტურონი | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: