მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 7
სტუმარი: 7
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 26 » რულეტები ლორით ყველითა და ნივრით
22:08
რულეტები ლორით ყველითა და ნივრით


რულეტები ლორით ყველითა და ნივრით

 

მასალა:

ლორი 300გრ.

მდნარი ყველი  2. ან მაგარი ყველი (200გრ.)

მოხარშული კვერცხი   3.

ნიორი  2 კბილი

მწვანილი და მაიონეზი გემოვნებით.

მომზადება:

თუ ლორი არ არის დაჭრილი თხლად დავჭრათ. მოხარშული კვერცხის გული და ცილა ერთმანეთისგან განვაცალკევოთ. ცილა გავხეხოთ. კვერცხის გული უფრო წვრილნასვრეტებიან სახეხზე გავატაროთ. მდნარი ყველი დიდნასვრეტებიან სახეხზე გავხეხოთ.  მწვანილი გავრეცხოთ, გავაშროთ, დავჭრათ. ნიორი გავასუფთავოთ და დავჭყლიტოთ. გახეხილი ყველი, კვერცხის გული, მწვანილი და ნიორი ერთმანეთს შევურიოთ. დავამატოთ მაიონეზი და კვლავ კარგად ავურიოთ. ლორის კიდეზე დავდოთ 1სუფრის კოვზისოდენი შიგთავსი და რულეტივით გადავახვიოთ. თითოეული რულეტი მაიონეზში დავასველოთ ორივე ბოლოთი და შემდეგ გახეხილ კვერცხის გულშიც ამოვავლოთ. რულეტები თეფშზე დავალაგოთ და მოვრთოთ მწვანილით.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1431 | დაამატა: natia | ტეგები: რულეტები ლორით ყველითა და ნივრით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: