მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 9
სტუმარი: 9
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » რაჭული სალა
22:10
რაჭული სალა


რაჭული სალა

 

ღორის ქონს ვჭრით შუაზე და ვუსმევთ: მარილს, სვანურ მარილს, ვაყრით დანაყილ ნიორს და წითელ წიწაკას და თავზე მეორე ნაჭერს ვადებთ.კარგად ვკრავთ ძაფით და ვახვევთ პერგამენტის ქაღალდში.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 5444 | დაამატა: natia | ტეგები: რაჭული სალა | რეიტინგი: 2.2/5
სულ კომენტარები: 1
1 ია შენგელია  
0
ძალიან კარგი საიტია, ძალიან მომწონს. ხშირად ვსარგებლობ და ამ საიტით სარგებლობას კიდევ გავაგრძელებ.

სახელი *:
Email *:
კოდი *: