
ყველის რულეტი ლავაშით
მასალა:
სომხური
ლავაში 2ც.
სულგუნი
ან ნებისმიერი ყველი გემოვნებით
კარაქი
(გაყინული)50გრ.
ზეთი
წასასმელად.
მომზადება:
ყველი
გავხეხოთ.
2ც ლავაში გავშალოთ მაგიდაზე, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი, ყველზე მოვაყაროთ გახეხილი კარაქი, გადავახვიოთ რულეტისებურად(ისე რომ კიდეები მოვაქციოთ შიგნით) წავსუვათ ზეთი და გამოვაცხოთ აირღუმელში
15–20 წუთი.
გამოცხობის
შემდეგ გავაცივოთ და დავჭრათ სასურველი ზომის ნაჭრებად.
|