მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » ყველის პეროგი ლავაშით
14:32
ყველის პეროგი ლავაშით


ყველის პეროგი ლავაშით

 

მასალა:

სომხური ლავაში 6.

ყველი 400გრ.

არაჟანი 200გრ.

მაიონეზი 200გრ.

კვერცხი 3.

მომზადება:

ყველი გავხეხოთ, დავამატოთ მაიონეზი, არაჟანი კვერცხი და კარგად ავურიოთ. ტორტის გამოსაცხობ ფორმას წავუსვათ კარაქი და ჩავაფინოთ მასში მთლიანი ლავაში ისე რომ ლავაშის გვერდები ფორმაზე გადმოვიდეს. დანარჩენი ლავაში დავტეხოთ ხელით პატარა ნაჭრებად,  თითოეული ნაჭერი ამოვავლოთ ყველიან მასაში და მოვაწყოთ ფორმაზე. (ცოტა ყველიანი მასა შევინახოთ პეროგის თავზე წასასმელად). შემდეგ ლავაშის გვერდები კარგად ამოვუკეცოთ და თავზე მოვასხათ დარჩენილი ყველიანი მასა. გამოვაცხოთ აირღუმელში ოქროსფერი ფერის მიღებამდე.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 2113 | დაამატა: natia | ტეგები: ყველის პეროგი ლავაშით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: