მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 14
სტუმარი: 14
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » ყველის ალადები
14:14
ყველის ალადები


ყველის ალადები

 

მასალა:

ყველი 200გრ.

კვერცხი 4.

ფქვილი 450გრ.

მარილი 2/.

გამაფხვიერებელი 3/.

შაქარი 1/.

კარქი ან ზეთი შესაწვავად

შაქრის პუდრა თავზე მოსაყრელად.

მომზადება:

ყველი გავხეხოთ, დავამატოთ ათქვეფილი კვერცხი, მარილი, გამაფხვიერებელი, შაქარი, ფქვილი და მოვზილოთ ცომი. (ცომი უნდა იყოს რბილი და ელასტიური, თუ ძალიან სქელის გამოვიდა დავამატოთ კვერცხი) მომზადებულ ცომი დავანაწილოთ პატარა ბურთებად და თითოეული ცომის ნაჭერი გავაკეთოთ ბეჭდისებურად და შევწვათ დიდი რაოდენობის კარაქში ან ზეთში. შეწვის შემდეგ მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1987 | დაამატა: natia | ტეგები: ყველის ალადები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: