მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 17
სტუმარი: 17
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » ყველიანი ჩხირები
15:36
ყველიანი ჩხირები


ყველიანი ჩხირები

 

მასალა:

ყველი  150გრ.

ფქვილი  1,5 ჭიქა

კარაქი  90გრ.

კეფირი ან რძე  4 ს/კ.

ლიმონის ცედრა (ერთი საშუალო ლიმონის)

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

გავხეხოთ კარაქი და ყველი. დავამატოთ კეფირი ან რძე, მარილი, ლიმონის ცედრა და კარგად ავურიოთ. შემდეგ შევაზილოთ ფქვილი და მოვზილოთ ელასტიური ცომი. გავაბრტყელოთ, დავჭრათ 8–9 სანტიმეტრის სიგრძის ზოლებად და დავამრგვალოთ რგოლებად (ჩხირებად). მომზადებული ჩხირები დავაწყოთ გამოსაცხობ ქაღალდზე და ვაცხობთ 180 გრადუსზე, 15 წუთის განმავლობაში.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1702 | დაამატა: natia | ტეგები: ყველიანი ჩხირები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: